Blog 1 – Eerste kennismaking en gesprekken over visie

We zijn gestart! Afgelopen week hebben we online kennis gemaakt met alle docenten die betrokken zijn bij ons gezamenlijke project. Deze groep bestaat uit afgevaardigden van alle vakgroepen en zij zullen onder onze begeleiding het voortouw nemen in het herschrijven van de eindtermen van het nieuwe curriculum. Daarnaast zullen zij ook een actieve rol gaan spelen bij het didactisch professionaliseren van de andere docenten in en rondom Paramaribo.

Het was een leuke eerste kennismaking! Zo hebben we ook stilgestaan bij wat de deelnemers hopende leren en bereiken, zodat we dit kunnen meenemen in onze bijeenkomsten.

Fijn om te zien dat er zoveel betrokken docenten zijn. Tegelijkertijd ook fijn om te weten dat we in januari 2023 naar Paramaribo zullen afreizen, want fysiek werken werkt toch een stuk prettiger.

De komende weken zullen we actief werken aan de visie op onderwijs en het curriculum en de eerste verkennende stappen zetten richting het concepten leerdoelen.

image_pdfDownload artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vernieuwenderwijs

Als Vernieuwenderwijs helpen we scholen en opleidingen te komen tot krachtig onderwijs. Dit doen we door samenhangende hoogwaardige diensten en producten te bieden op het gebied van curriculumontwerp, toetsing en didactiek.

Nieuwsbrief

Elke week onze artikelen & interessante linkjes ontvangen?

Please wait...

Bedankt, je staat op onze mailinglijst!

Contact

Vernieuwenderwijs B.V.
Kerkenbos 1344
6546 BG Nijmegen

📞 Wessel: 06 194 02 982

📞 Michiel: 06 193 37 715

✉️ info@vernieuwenderwijs.nl

© 2024 · Vernieuwenderwijs