Blog 10 – Afronding en vervolgstappen

Wat gaan de weken snel! In de laatste dagen hebben we diverse gesprekken gehad met onder andere het bureau examenzaken, de afdeling curriculumontwikkeling en de directeur onderwijs. Daarnaast hebben we de afsluitende bijeenkomst gehad met de participanten die we de afgelopen anderhalf jaar hebben getraind op het gebied van curriculumontwerp. Daarnaast hebben we ook de laatste dagen weer genoten (en afgezien) van het weer (46 graden is toch best wel warm…).

Met de verschillende afdelingen hebben we toegewerkt naar de vervolgstappen van onze samenwerking. Concreet gaat dit over drie dingen: 1) het sterken van examenafdelingen (bureau examenzakken, inspectie en curriculumontwikkeling) om hen te ondersteunen bij de structuur rondom de examens, 2) het vormen van een didactische expertise-groep die wij gaan begeleiden zodat zij hun collega’s weer kunnen sterken en 3) het sterken van de afdeling curriculumontwikkeling zodat zij nog beter in staat zijn de leiding te nemen in het doorontwikkelen van het examenprogramma.

Zo hebben we tijdens een overleg met de Directeur Onderwijs (Mevrouw Poese) goed gesproken over hoe we al deze onderdelen goed op elkaar kunnen laten aansluiten. De komende tijd doen we dit weer online, met als uitgangspunt weer nieuwe fysieke momenten te plannen.

Ook was er de afsluitende bijeenkomst met de participanten. Al hoewel we hier normaal niet zo van zijn, was er daarbij de nadrukkelijke wens een certificaat te geven – dus dan doen we dat! Ontzettend leuk om te zien hoe deze in ontvangst werden genomen. En dan was er natuurlijk ook nog de afsluitende foto met een groot deel van de participanten (zie foto bovenaan).

Hopelijk weer tot snel. Wordt vervolgd!

image_pdfDownload artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vernieuwenderwijs

Als Vernieuwenderwijs helpen we scholen en opleidingen te komen tot krachtig onderwijs. Dit doen we door samenhangende hoogwaardige diensten en producten te bieden op het gebied van curriculumontwerp, toetsing en didactiek.

Nieuwsbrief

Elke week onze artikelen & interessante linkjes ontvangen?

Please wait...

Bedankt, je staat op onze mailinglijst!

Contact

Vernieuwenderwijs B.V.
Kerkenbos 1344
6546 BG Nijmegen

📞 Wessel: 06 194 02 982

📞 Michiel: 06 193 37 715

✉️ info@vernieuwenderwijs.nl

© 2024 · Vernieuwenderwijs