Blog 7 – Suriname in een notendop

Wat is het fijn om weer in Suriname te zijn! Behalve dat dit land prachtig is, zijn we vooral erg blij dat weer live met iedereen kunnen samenwerken. De eerste twee dagen hebben we gebruikt om enkele nieuwe collega’s op het ministerie te ontmoeten, het gehele project te bespreken én het concreet te hebben over het maken van ondersteunend materiaal voor alle leraren die lesgeven, met name op het Voortgezet Onderwijs Senioren (VOS), oftewel Havo en Vwo bovenbouw.

Met meneer Kersout, onderdirecteur VOS

Concrete ideeën zijn een Suriname versie van ons boek Curriculumontwerp in een notendop, van onze app Pocket Didactiek en nog wat aanvullend materiaal. Bij dit laatste gaan we met docenten ook concreet aan de slag met de papieren versie van Leerflow. Zo werken in het groot aan de doorontwikkeling van het algehele curriculum (eindtermen, examen) en ondersteunen we ook steeds meer bij de didactiek.

Buiten de werkzaamheden zijn we ook aan het genieten van dit prachtige land; de jungle, het weer (al is 45 graden gevoelstemperatuur wel érg warm), het lekkere eten en de vriendelijke mensen. Anderzijds is het natuurlijk ook een land dat veel uitdagingen. We hopen hieraan in eider geval ons steentje bij te dragen deze periode.

image_pdfDownload artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vernieuwenderwijs

Als Vernieuwenderwijs helpen we scholen en opleidingen te komen tot krachtig onderwijs. Dit doen we door samenhangende hoogwaardige diensten en producten te bieden op het gebied van curriculumontwerp, toetsing en didactiek.

Nieuwsbrief

Elke week onze artikelen & interessante linkjes ontvangen?

Please wait...

Bedankt, je staat op onze mailinglijst!

Contact

Vernieuwenderwijs B.V.
Kerkenbos 1344
6546 BG Nijmegen

📞 Wessel: 06 194 02 982

📞 Michiel: 06 193 37 715

✉️ info@vernieuwenderwijs.nl

© 2024 · Vernieuwenderwijs